news

1 de setembre, Festa de sant Egidi, monjo d'Orient, home de pau i protector dels dèbils. Totes les Comunitats del món ho celebren a la pregària

31 Agost 2021

San Egidio

A Roma l'església estarà oberta per visitar-la tot el dia. A les 20:00h, pregària en directe per streaming

Comparteix-Ho

L'Església recorda sant Egidi  abat l' 1 de setembre. És festa per a la Comunitat de Sant’Egidio, que deu el seu nom a l'església dedicada al sant que hi ha al barri romà de Trastevere, primer lloc de pregària i cor de la vida de totes les Comunitats del món.

L'església de Sant'Egidio, que dona a la plaça del mateix nom de Roma, estarà oberta tot l'1 de setembre per a visitar-la i per pregar-hi. Vegeu el mapa

A les 20:00h es retransmetrà en directe des de la Basílica de Santa Maria de Trastevere la pregària amb la Comunitat de Sant’Egidio, que es pot seguir per aquesta web, per Facebook i per YouTube.

Convidem a ver una visita virtual per veure alguns elements que hi ha a l'església de Sant'Egidio, com l'icona del Sant Rostre, l'Altar de les creus i el Crist de la Impotència.

Altar amb l'icona del Sant Rostre »

Altar de les Creus»

Creu de Lampedusa
»


Per conèixer la història de sant Egidi, visita la pàgina Sant'Egidio: l'església i el sant


Per saber-ne més, podeu visitar el blog (IT) sobre la història de sant Egidi i de les esglésies que té dedicades.  També podeu veure les representacions de sant Egidi abat que ha produït el món de l'art.

 

Llegeix "La Paraula de Déu cada dia" de l'1 de setembre.